Termeni si Conditii
Bine ați venit la Termenii și condițiile HotUpload - Gazduire Fisiere Gratuita. Citiți-le complet.
Basic TOS

Toți utilizatorii trebuie să aibă cel puțin vârsta de 13 ani și sunt de acord să nu utilizeze serviciul www.HotUpload.eu pentru orice scop ilegal sau neautorizat.

Toți utilizatorii trebuie să fie de acord să respecte legile locale privind comportamentul online și legile privind drepturile de autor.

www.HotUpload.eu este destinat utilizării personale, iar orice utilizare în scopuri comerciale este strict interzisă.

Toți utilizatorii nu trebuie să utilizeze serviciile

www.HotUpload.eu pentru a încălca orice legi care includ, dar nu se limitează la legile drepturilor de autor.

Orice încălcare va duce la ștergerea imediată a tuturor fișierelor www.HotUpload.eu are în evidență adresa IP.

Toți utilizatorii utilizează www.HotUpload.eu pe propriul risc, utilizatorii înțeleg că fișierele încărcate pe www.HotUpload.eu nu sunt private, pot fi afișate pentru alții să le vizualizeze și utilizatorii www.HotUpload.eu înțeleg și sunt de acord că www.HotUpload.eu nu poate fi responsabil pentru conținutul publicat pe site-ul său și totuși poate fi expus la astfel de materiale și că utilizați serviciulwww.HotUpload.eu pe propriul risc.

Condiții

- Ne rezervăm dreptul de a modifica sau de a înceta serviciul www.HotUpload.eu din orice motiv, fără notificare în orice moment.

- Ne rezervăm dreptul de a modifica oricând acești Termeni de utilizare.

- Ne rezervăm dreptul de a refuza serviciul oricui, din orice motiv, în orice moment.

- Putem, dar nu avem obligația de a elimina Conținutul și conturile care conțin Conținut pe care îl determinăm, la discreția noastră, sunt ilegale, ofensatoare, amenințătoare, calomnioase, defăimătoare, obscene sau în vreun alt fel respingă sau încalcă proprietatea intelectuală a vreunei părți sau acești

Termeni de utilizare.

- În cazul în care un utilizator este găsit pentru a utiliza www.HotUpload.eu pentru a găzdui icoane, smileys, icoane amic, forum avatare, insigne pe forum, imagini semnături forum, sau orice alt grafic pentru proiectarea site-ului toate imaginile vor fi eliminate.

Informații privind drepturile de autor www.HotUpload.eu nu revendică drepturi de proprietate intelectuală asupra imaginilor încărcate de utilizatorii săi.

www.HotUpload.eu va revizui toate drepturile de autor © reclamațiile privind încălcarea dreptului comunitar și eliminarea fișierelor găsite ca fiind încărcate sau distribuite cu încălcarea unor astfel de legi. Pentru a face o reclamație validă, trebuie să furnizați www.HotUpload.eu cu următoarele informații: - o semnătură fizică sau electronică a proprietarului drepturilor de autor sau a persoanei autorizate să acționeze în numele său; - o descriere a lucrării protejate prin drepturi de autor care a fost încălcată; - o descriere a materialului și a informațiilor care încalcă drepturile de autor, suficient de suficiente pentru a permite www.HotUpload.eu să găsească materialul;

- informațiile dvs. de contact, inclusiv adresa dvs., numărul de telefon și adresa de e-mail;

- o declarație a dvs că aveți o credință de bună credință că folosirea materialului în modul în care se plânge nu este autorizată de proprietarul drepturilor de autor, de agentul său sau de lege; și  Declarația că informațiile din notificare sunt corecte și în cazul sancțiunilor de sperjur, că sunteți autorizat să acționați în numele proprietarului drepturilor de autor.

Revendicările pot fi trimise către noi prin intermediul paginii de raportare a abuzurilor .

Download Muzica Buna Gratis